måndag 30 juni 2014

"Sista natten med gänget..." och en varning..... Igen.....

Ja det där med sista natten med gänget innebär alltså att det här är sista natten "hemma" för Annika... Imorgon flyttar hon och Benjamin in i sin egna lägenhet (suckar djupt från separationsångestens hjärta)... Men det blir nog bra, tror det kommer att funka toppen för dom. Tror att dom har fått tag i det mesta dom behöver dessutom, kan fattas några smågrejer men det löser sej =)

Uppe till höger på kortet ligger deras lägenhet =)

Här är en bild där man faktiskt ser vart vi bor också =)


Har haft en fotvårds dag idag också och konstaterar att på höger fot så har jag 1,5 nagel kvar och på vänster 4 st... Men tror inte jag behöver lägga bandage på mer än 3 eller 4 tår totalt ikväll, det går framåt =) Men tyvärr så har jag fått ett rejält nageltrång på vänster stortå så där har jag fått pina mej med att klippa ner så mycket det bara gick :/ Så där måste jag lägga mepitel och kompress.... Lite kort kommer också, börjar med "snälla" kort ;)

Så här "mörkt" har det varit de senaste veckorna i vardagsrummet, grått mulet och regn ute och lamporna tända på dan inne.... Vart tog sommaren vägen??





Lite regnbilder också ;)






Och nu blir det VARNING!!!






Nu ska jag ta det lugnt en stund innan jag pysslar mer med fötterna och kryper i säng... Imorgon ska jag åka på stan och dona lite och Annika och Benjamin ska flytta alla hennes saker härifrån... Sen blir det att knata i trappor när jag ska hälsa på dom ;)

Ha det gott all så höres vi =)

Tjingtjing <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar